Welkom op de website van danscafé t'groenplein!

Bent u onlangs al op bezoek geweest bij ons in de zaak vergeet dan zeker niet even tijd te maken voor ons Recensie forum ! Wij danken u alvast voor uw intresse in Danscafé T'Groenplein!

Cocktailbar Aanwezig! in onze buitentuin !

 

Café Groenplein pakt uit met zomerloungebar: “Laat het goede weer nu maar komen”

 

 

ZELZATE Café Groenplein heeft een eigen zomerloungebar. Met de bar willen uitbaters Jurgen Claeys en Annick Buyle een antwoord bieden op de vele extra maatregelen die de coronacrisis met zich meebrengt.

 

“Het idee komt van Annick”, zegt Jurgen Claeys. “Zij droomde er al lang van om het tuintje achter ons café om te toveren tot een zomerloungebar. Omdat we op zoek waren naar extra ruimte om onze klanten in coronatijden op een veilige manier te ontvangen, kwamen de plannen in een stroomversnelling.”

Kleinschalige optredens

Het resultaat mag gezien worden. Grote parasols, palmboompjes, een cocktailbar, feestelijke lampjes,…er staat zelfs een podium. “Daar hopen we vanaf 9 juni kleinschalige optredens te organiseren”, weet Jurgen. “We hebben Andy Live al geboekt. Hopelijk zet onze regering het licht op groen. De goesting is groot. Laat het goede weer nu maar komen.”

De zomerloungebar is elke dag open vanaf 14 uur. “Tot zolang het mag van de regering”, knipoogt Annick. Op woensdag en donderdag is café Groenplein gesloten